Nakskov Sportsfiskerforening kan melde så godt som alt udsolgt til Nakskov Torskefestival 2018, som afholdes søndag d. 19. august på Honnørkajen, Nakskov Havn.

I skrivende stund har foreningen kun få ledige pladser tilbage, så er man hurtig kan man stadig nå at deltage i Nakskov Torskefestival 2018. Tjek derfor foreningens hjemmeside www.nsf-nakskov.dk eller kontakt Søren Andersen på tlf. 50 49 51 06, for yderligere information.

Godt 70 mand har tilmeldt sig til Nakskov Torskefestival 2018. Disse bliver fordelt på 6 lokale turbåde som sejles af lokale skippere, der til dagligt sejler med lystfiskere i Langelandsbæltet. Her skal der dystes om at fange den største torsk, og de 6 skibe kommer som sagt fra lokalområdet, nemlig fra Nakskov, Tårs, Onsevig og Spodsbjerg.

Flotte præmier på spil

Der vil være præmier til de 26 største torsk, og vinderen vil få overrakt Nakskov bys vandrepokal fra 1952. Pokalen har fuldt Nakskov Torskefestival igennem de sidste 67 år, og fangeren af den sjældneste fisk, vil som traditionens foreskriver, få overrakt en lagkage med det hele.

I alt er der i år en præmiesum på ikke mindre end kr. 30.000,- fordelt på 6 pokaler og 26 præmie placeringer. Flere af disse med dobbelte præmier, samt et graveret båd emblem til den turbåd hvor på vinder torsken bliver landet.

Den store præmieuddeling sker kl. 17.00 i havnens gamle værksteder på Honnørkajen, og bliver foretaget af formanden for Nakskov Sportsfiskerforening Søren Andersen.

Program for Nakskov Torskefestival 2018

Kl. 6.30 Morgenkaffe og rundstykker, samt øl og vand m.m. kan købes på havnen. Foreningen er vært v. et glas Nord Bitter, sponsoreret af Spritfabrikken Danmark, mod forevisning af gyldigt deltagerbevis.

Kl. 7.00 Salg af is til at holde dine fisk og drikkevarer kolde kan købes på havnen.

Kl. 7.00 -7.30 Skippermøde

Kl. 7.00-07.50 Registrering af deltagerne – ved ombordstigningen.

Kl. 7.55 Nakskov Sportsfiskerforening byder velkommen.

Kl. 8.00 Bådene afsejler fra Nakskov Havn.

Kl. 15.00 De første både forventes at ankomme Nakskov Havn, Øl, vand og grill boder åbnes på havnen. Indvejningen begynder når de første både anløber Nakskov Havn.

Kl. 16.00 Bådene SKAL have passeret det gamle færgeleje i Nakskov Havn.

Kl. ca. 17.00 Præmieuddeling på Honnørkajen, Nakskov Havn.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This