nakskov torskefestival

Nakskov Sportsfiskerforening kan melde så godt som alt udsolgt til Nakskov Torskefestival 2017, som afholdes søndag d. 20. august på Honnørkajen i Nakskov Havn.

Godt 90 mand har tilmeldt sig Nakskov Torskefestival, hvor der dystes om at fange den største torsk, og disse bliver fordelt på 7 lokale turbåde som alle sejles af skippere, der til dagligt sejler med lystfiskere i Langelandsbæltet.
Der vil være præmier til de 27 største torsk, og vinderen får overrakt Nakskov bys vandrepokal fra 1952. Pokalen har fulgt Nakskov Torskefestival igennem de sidste 66 år, og udover denne får vinderen overrakt en Westin Dynamic Powercast T 8,6” med tilhørende Daiwa Accudepth 27LCB,  til en samlet værdi af 3500,- kr., skænket af Mertz Jagt og Fritid i Nakskov. Fangeren af den mest sjældne fisk vil, traditionen tro, få overrakt en lagkage, skænket af Byens Bager på Løjtoftevej. I alt er der en præmiesum på ikke mindre end kr. 30.000 kroner, fordelt på 6 pokaler og de 27 præmie placeringer.
Den store præmie uddelingen sker på Honnørkajen kl. ca. 17.00 og bliver i år fortaget af formanden for Nakskov Sportsfiskerforening Søren Andersen.
Foreningen har kun få ledige pladser tilbage, så er man hurtig kan man stadig nå at deltage. Tjek derfor foreningens hjemmeside eller kontakt Søren Andersen på tlf. 50 49 51 06, for yderligere information.

/ask

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This