Det er den 19. august, at startskuddet lyder kl. 8.00, for den 61. udgave af Torskefestivallen, der er arrangeret af Nakskov Sportsfiskerforening.SÅ NÆRMER tiden sig igen for den årlige Torskefestival, som Nakskov Sportsfiskerforening i år arrangerer for 61. gang.

Den traditionsrige, Nakskov Torskefestival der sidste år kunne fejre 60 jubilæum, løber i år af stablen den 19. august. I år er der plads til ca. 150 deltagere, som vil blive fordelt på de ca. 10-12 skibe som foreningen har hyret til at sejle i år.

På nuværende tidspunkt har Nakskov Sportsfiskerforening ca. 40 præmier på højkant, samt de fem flotte og historiske vandrepokaler med tilhørerne pokaler til ejendom, samt et graveret sølvemblem til skipperen på det skib, hvor vinder torsken bliver fanget og den traditionsrige lagkagen til den sjældneste fisk er også kommet på plads.

Bådene forlader Nakskov Havn når Havneudvalgsformand Steffen Rasmussen har budt velkommen. Startsignalet lyder kl. 8.00 og derefter er fiskeriet frigivet. De første skibe forvendtes at ankomme til Nakskov Havn igen om eftermiddagen kl. ca. 15.00, hvor indvejningen ligeledes starter. Samtidig med dette åbner foreningens boder, hvor man har mulighed for at støtte ungdomsarbejdet, ved at få slukket tørsten og stillet den værste sult. De sidste skibe skal have passeret det gamle færgeleje i Nakskov Havn senest kl. 16.00.

Præmieuddelingen starter kl. 17.00 og bliver foretaget af Havneudvalgsformand Steffen Rasmussen og Formand Søren Andersen. Denne forventes at være færdig kl. ca. 18.00.

Programmer til Nakskov Torskefestival, med tilhørerne præmieliste og tilmeldingsblanket, kan afhentes hos Nakskov Turistkontor, Jan Sport, Byens ure og guld, J.G.B. Marine, samt Mertz Jagt og Fritid, og som noget nyt i år kan festivalsprogrammet også ses på foreningens hjemmeside www.nsf-nakskov.dk, her kan man også bestille programmet og få til sendt via mail eller post.

I øvrigt kan Nakskov Sportsfiskerforening meddele, at man ikke bør vente for længe med at tilmelde sig, da man af erfaring ved, at der plejer at være stor rift om pladserne.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This