nakskov-kystkonkurrence

Det var med solskin og sølvtøj, at Nakskov Sportsfiskerforenings årlige klubmesterskab i kystfiskeri løb af staben i weekenden d. 8. – 9. april. Der blev af de 13 deltagere fangede ikke mindre end 32 havørreder, med flere på 2 og næsten 3 kg. De fleste fisk blev fanget lørdag og søndag fra morgenstunden og frem til lige efter middag. Den første indvejning fandt sted lørdag kl. 13.00, her blev vinderfisker indvejet. Det var en flot Havørred på 2,942 kg og 69 cm. Fisken blev fanget på Falster nær Gedser af Allan Frederiksen

Til lørdagens sene indvejning kl. 21.00 var der ikke en eneste fisk, men det var der så til gengæld søndag eftermiddag kl. 13.00 hvor der yderligt blev indvejet 10 flotte fisk, her kunne Jakob Brun bryste sig af, at havde fanget ikke mindre end 8 Havørred om formiddagen de 4 blev dog genudsat.

Som punktum på en dejlig weekend, var der traditionens tro ved den afsluttende indvejning mellem kl.13.00 og 14.00 tændt op i grillen i foreningens baggård, hvor der var masser af grillpølser på risten til de sultende deltager efter en lang og fantastisk weekend med godt vejr, kammeratskab, høj sol og ikke mindst havørreder.

Klubmester i Kystfiskeri 2017 blev i år: Allan Frederiksen, med en Havørred på 2,942 kg. For dette modtog han foreningens vandrepokal i kystfiskeri samt foreningens diplom til ejendom. Han modtog ligeledes et gavekort til Mertz Jagt og Fritid. På andenpladsen kom Bjarne Jakobsen, med en Havørred på 2,011 kg. Bjarne modtog ligeledes et gavekort til Mertz Jagt og Fritid. På tredje pladsen kom Jakob Brun med en Havørred på 1,987kg som også fik et gavekort til Merts Jagt og Fritid.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This