Redaktionen har netop talt med Morten Bak, som har været på en tur med masser af action. – Vi havde udset os et nyt vand, som efter sigende skulle holde en solid bestand af storsudere, fortæller han. – Vel ankommet til søen sent fredag aften blev stængerne lagt ud i mørke, og ingen af os troede vildt meget på det, da vi lagde os til at sove. Sørens bidmeldere var de første til at brokke sig, og før fanden får sko på var Søren allerede i gang med at fighte, hvad vi troede var en storsuder. Men søens storsuder viste sig kort tid efter ikke at være den ønskede art, men i stedet en fin spejlkarpe på omkring de 8 kilo. Det skulle vise sig at blive startskuddet til et champagnefiskeri efter karper.

– Næste morgen var det så min tur til at fighte fisk, og denne gang var der også tale om en karpe i 8 kilos klassen, i stedet for den ønskede storsuder. Vi besluttede os derfor for at skifte plads i håbet om, at vi bare ikke havde ramt suderne endnu. Men efter næste nat på den nye plads, og fire landede karper i løbet af natten, kunne vi godt regne ud, at vi nok ikke ville få gang i suderne på denne tur. Vi lagde derfor taktikken om til målrettet karpefiskeri, og man må sige, at det var en succes: Med vores Garmin Echomap Ultra med sidescan lokaliserede vi store fisk på loddet, for så at smide taklet og en smule bait lige oven på fiskene. Det virkede, for Morten og Søren lykkedes herefter med at fange ikke mindre en 10 karper på det sidste døgns fiskeri, hvoraf flere af fiskene kom kun 10 minutter efter at taklet var lagt.

– Vi fiskede med nogle nye prototype hookbaits fra CFC-Bait samt fodrede med Spicy Squid, Hot Amanda og Spicy Peach ligeledes fra danske CFC-Bait, og man må da i den grad sige, at de er godkendt. Alt i alt en super tur – specielt når man vinder med 11-4, slutter Morten med et grin.

 

Forshaga Akademin

 

Søren med en af de fine karper fra turen. Øverst Morten Bak med en af sine fine fisk taget på boilies fra CFC-Bait.

Søren med en af de fine karper fra turen. Øverst Morten Bak med en af sine fine fisk taget på boilies fra CFC-Bait.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This