– Temperaturen lå på -4 grader med et kuldeindeks på omkring -12. På trods af det var jeg blevet lokket til Oxriver Put & Take af en kammerat, fortæller Henrik ”fiskejul” Jul. Jeg havde næsten lige fået en ny UL stang – en 7’5 fods Bonebreaker fra Skull Gear, så det var jo en mulighed for at få prøvet den.

– Vi ankom kl 13.30 og fandt et lille område uden is på. Jeg fik bundet en Præsten Classic i grøn/pink på, og gik i gang. Jeg opdagede hurtigt, at der skulle kæmpes med frossen fletline og is i øjerne på stangen, men fiskes det skulle der, når vi nu havde indløst et totimers kort.

– Efter en halv time faldt der et tungt hug, og lidt efter kunne jeg nette en virkelig flot regnbue på 7,68 kg, så det var en superfed debut, med den nye Bonebreaker stang. Flere gange måtte jeg holde en pause for at få varmet hænderne i et par gode handsker, men det var nu en fantastisk dag alligevel, da solen kiggede frem ind imellem.

– Det er utroligt, hvad vi lystfiskere sommetider udsætter os selv for, så vi kan komme ud og få stillet vores fiskefeber, og for at teste vores nye grej…

 

Hvidovre Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This