Der er rigtig mange lige nu, som holder coronafri, og det kan man jo lige så godt udnytte til mindste blodsdråbe med at komme ud i det fri for at fiske. Nogle skal jo holde hjulene i gang!

Bo Frier er ingen undtagelse, og han har gjort det godt med fiskestangen på det sidste: Mens Aalestrup Naturefterskole holder Coronalukket, så trimmer lærerne på skolens fiskelinie ørredformen ved de lokale fiskevande, som du kan se på billedet ovenfor, hvor han lige har fået en flot havørred. Ørrederne i Mariager Fjord svælger i børsteorm, og Bo Frier jagter rundt efter dem på fjordens lavvandede fiskepladser. Fiskene kan være meget selektive i denne tid, og bliver ekstremt fokuserede på de meget lange kystfluer eller langsomt fiskede kystwoblere.

Hvis du elsker at fiske, og snart skal i 9 eller 10 klasse, er der stadig et par ledige pladser på fiskelinien til det kommende skoleår. Så kan det jo være det bliver dig, der næste forår bliver guidet af Bo ved fjorden, når havørrederne går amok i børsteormene!

 

Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This