– Efter fire mistede laks kom forløsningen endelig med årets første danske laks på land, fortæller Henrik Breinholdt. – De sidste par uger har jeg gået all-in ind på laksefiskeriet i det jyske. Mange kilometer er lagt bag mig, og jeg har foretaget utallige af kast med både flue og spin. Men de få hug jeg fik det første lange stykke tid, dem mistede jeg.

– Derfor var det en kæmpe forløsning, da jeg på anden dagen landede en enormt flot havørred på den anden side af 8 kilo. Det var en fisk, jeg sent vil glemme! Men eftersom det var den store laks, der var målet, så måtte jeg atter drage en tur til det jyske igen. Efter endnu en dags intenst fiskeri mister jeg efter kun en halvtimes fiskeri om morgenen for fjerde gang en laks, fordi fluen sidder meget yderligt i underkæben. Derfor falder den af lige i det vi skal til at lande den. Jeg knoklede dog på resten af dagen, og til sidst kunne jeg omsider samme aften lande årets første danske laks på 102 cm og 10 kilo.

Har du også været ude at lufte fiskestængerne, så send os en beretning til jb@fiskiogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This