– Den første uge af min sommerferie skulle spenderes på at jagte karper i et nyt og uprøvet vand, fortæller Sune Andersen. – Aftenen inden første overnatning brugte jeg god tid ved søen for at observere. Jeg så tegn på aktivet med udelukkende mindre fisk. Dog fandt jeg hurtigt en grusbanke nær egen bred, hvor jeg kunne præsentere agnen optimalt.

– Jeg fordrede med er par kilo boilies på hvert spot og målte distancen, så alt var klart. Jeg ankom til søen dagen efter og fik pakket op samt kastet ud. Dagen og natten bød kun på linenap på højre stang, og jeg var overbevist om, at den ville gå først, hvis det overhovedet skete. 04.30 viste det sig så, at jeg tog fejl. Et langt og skingert skrig fra min Delkim bidmelder sørgede for, at jeg fik kastet mig ud af posen og fik givet modhug. Spolen var forholdsvist stram, men det hindrede ikke karpen i at tage flere lange udløb. Fem minutter efter og med vand til hoften, fik jeg landet en smuk spejler i topform. Fisken vejede 13.1 kilo. Hvilken fantastisk følelse!

 

In-line Claw Fly by Jens Bursell

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This