Broen over den sydligste del af Isefjorden mellem Munkholm og Sjælland – Munkholmbroen – er en velkendt fiskeplads. Der bliver lige nu fanget meget fint med fisk:

– Tirsdag eftermiddag besluttede min lillebror Waris og jeg os for at tage en lille tur forbi Munkholmbroen, fortæller Javad Amiri. – Til vores held fangede han blot efter 35 minutter denne skønhed. Først troede vi, at det var en fladfisk, der havde bidt på krogen, men vi blev overraskede over styrken og synet. De øvrige fiskere, som var ved broen, havde ligeså meget glæde af fangsten som vi havde. Det var en dejlig oplevelse.

Havørreden huggede på et 40 grams blink, som lignede en lille sild. Ud over havørreden fangede vi fire hornfisk og 18 sild på forfang. De fleste af lystfiskerne på broen fik i omegnen af 8-10 hornfisk pr mand. Sildende indfandt sig først om aftenen omkring klokken 20.00. De fleste lystfiskere fangede 15-25 sild pr mand, slutter han.

Vil du lære at fange hornfisk, så tjek en af disse to videoer fra Fisk &  Fris YouTube kanal, hvor du kan abonnere gratis:

Hornfisketips fra Kinetic mede Peter Kirkby

Tre sikre hornfiskemetoder – med Martin Millinge og Jens Bursell

 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This