– For en gangs skyld havde jeg hele dagen til at fiske, og havde besluttet, at jeg ville prøve efter multerne igen, fortæller Henning Trier. – Jeg har set markant færre multer de seneste år i forhold til tidligere, så det er ikke blevet nemmere at være multefisker i Danmark.

– Allerede fra starten så jeg et par fisk i overfladen, men det lykkedes mig at skræmme dem. Efter en times tid kom en lidt større stime forbi, og jeg fik lagt fluen perfekt, men multerne synes åbenbart, at der var noget galt, så de svømmede skræmt væk, som om jeg havde kastet sten efter dem.

– Da jeg flere timer senere næsten havde opgivet, kom en stime cirka to meter fra kysten svømmende i mod mig. Jeg fik lagt fluen perfekt foran dem, på omtrent ti meters afstand, og ventede til fluen var lige foran stimen. Herefter tog jeg tre indtag også – BANG, så sad den der. Efter 10 minutter med ekspresudløb, hvor fisken bestemte, så kunne jeg kane fisken på land. Fantastisk.

 

Forshaga Akademin

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This