Jesper Rasmussen var sammen med sin kammerat, Morten Jensen, taget på multefiskeri på nordkysten. Efter flere timers fiskeri med fluegrejet skiftede Jesper over til medefiskeri med franskbrød, og kort efter fik han endeligt resultat for sine anstrengelser i form af denne multe på 3,0 kilo.

9.6.2011 – MULTERNE er kommet til Danmark, og i juni-nummeret af Fisk & Fri, der kan købes i butikkerne nu, kan du læse en artikel om hvordan du kan overliste denne lunefulde og til tider umulige fisk. To af de som har været på multefiskeri er Jesper Rasmussen og Morten Jensen fra København.

Udstyret med fluegrejet med ankom de to lystfiskere til den nordsjællandske kyst fredag den 3. juni. Fiskene blev hurtigt fundet, og i de næste mange timer blev der kastet fluer til multerne uden de viste det mindste tegn på interesse. Frustrationen steg og noget nyt måtte ske, så derfor gik Jesper op til bilen og hentede spinnestangen med flåd og franskbrød.

Tilbage på pladsen var Morten helt op at køre, da en multe kortvarigt havde været på hvorefter krogholdet desværre svigtede. Kort efter fik Morten endnu en hug – denne gang blev fisken siddende! Lidt senere kunne Morten og Jesper betrage en fin multe på 2 kilo. Jesper kastede derefter en lille trekrog agnet med brød og lidt grønt tang ud, der blev spunnet langsomt ind så agnen fiskede lige over binden. Det var mere end hvad den næste multe kunne stå for, og efter en herlig fight med flere gode udløb kunne Jesper kane en multe på 3,0 kilo og 67 centimeter op på strandbredden. Bagefter var der blot tilbage for Jesper at betragte den flotte fisk – storsvedende og med adrenalinen stadig pumpende!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This