Er der en skjult Mr. Sild i dig – så møde op i Hvide Sande i weekenden!26-04-2012 – HVIS DU ER af det mandlige køn, og netop står og mangler et par waders, er der håb forude. De kan nemlig erhverves ganske gratis søndag den 29. april kl. 11.00 i Hvide Sande, hvis man vel og mærket stiller op i konkurrencen Mr. Sild.

Mr. Sild er en konkurrence under Sildefestivalen i Hvide Sande, hvor mænd i waders og intet andet dyster i kriterierne: humor, intelligens, glimt i øjet samt højde og drøjde, oplyser Dorthe Frydendahl, Destinationsmanager Holmsland Klit Turistforening, og tilføjer at konkurrencefeltet i år er meget beskedent.

Hun efterlyser derfor flere modige deltagere, og tilføjer i samme ombæring, at alle mænd i alle aldre kan være med.

Det er et dommerpanel bestående af kvinder, der udpeger vinderen og alle deltagere er som minimum garanteret et par gratis waders. Dem har vinderen af den første udgave af Mr. Sild 2009, 43-årige Jesper Kaalund i Hvide Sande allerede fire par af, men det forhindre ham ikke i at stille op for 4. gang i træk.

– Der er åbenbart ingen, der tør at udfordre mig i år, svarer Jesper Kaalund med et grin, til spørgsmålet om hvorfor feltet til konkurrencen Mr. Sild 2012 i år er så beskedent. Han indrømmer, at det hver gang kræver lidt mod at stille op – men at når man først er i gang bliver det alligevel til den slags fest, man nødigt vil gå glip af. Han opfordrer flere mænd til at stille op, så trofæet kan komme tilbage på danske hænder igen. De sidste to år er titlen Mr. Sild gået til tyske deltagere.

Konkurrencen Mr. Sild 2012 afholdes som sagt søndag den 29. april kl. 11.00, og det er forsat muligt for interesserede og modige mænd at tilmelde sig hos Dorthe Frydendahl på mobil: 29 61 78 95 eller mail: df@hkt.dk

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This