morHenrik Mortensen har sagt sin stilling op hos Zpey System AS og firmaet tager en time out.

Mesterkasteren og produktudvikleren Henrik Mortensen startede hos Zpey i Norge 2008 efter en længere ansættelse hos Scierra, ved Svendsen Sport.

Zpey, som efterfølgende, i 2012, flyttede virksomheden til Danmark, ledes i dag af danske Steen Graugaard, fra Thisted.

– Jeg følte mig tvunget til at afslutte min tilknytning ti Zpey System på grund af ændringer i selskabets struktur, samt uenighed om strategi og dens fremtidige udvikling, fortæller Mortensen til den norske website www.fluefiske.net.

– Jeg afvikler dog selv aftaler hvor mit navn er involveret så som seminarer, kasteskoler og lignende, året ud. Hvad jeg gør derefter ved jeg ikke men jeg vil gerne blive i fluefiskebranchen, slutter Henrik Mortensen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This