Det traditionelle fiskeri i Mørrum, skydes i gang med et kanonskud,  allerede den 17. marts kl 09.00.

Det er med stor spænding, at den 78.ende sæson starter. Man har fra administrationen side i år valgt, at premieren rent faktisk ER premieren. De forsøg, der de sidste år har været genstand for stor debat – hvor man afholdte de særlige forpremiere events – holder pause. Mange mener det var en fuser som skabte stor frustration blandt lyst- og sportsfiskerne, og ønsker dem stoppet helt.

Så nu er starten på sæsonen altså rent faktisk premieren. I år endda meget tidligere end før, hvor det altid var den sidste lørdag i marts måned. I år så startes der nemlig som nævnt allerede den 17. marts.

Vil du opleve denne folkefest, skal du hurtigt kontakte; Laksenshus, i Mørrum for at få fat i et af de sidste fiskekort.

Du kan kontakte det venlige personale på tlf. 0046 454 50123, eller gå ind på hjemmesiden www.morrum.com, hvor du også kan bestille dit kort.

Har du ikke været ved åen de sidste par år, eller måske aldrig, så skal du unde dig selv en tur i år. Vinteren har budt på masser af vand og vurderingen er, at sæsonen bliver rigtig god. Dette begrundes med, at de sygdomme som de sidste år har været hård ved bestanden af både laks og havørred, ikke nævneværdigt har vist sig i efterårs-og vintermånederne.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This