– Efter af have fisket i en time uden at mærke noget som helst, skiftede jeg fra blink til en neutral OLR tobis wobler, fortæller Thomas Skouborg. – Det hjalp dog ikke meget, og jeg var tæt på at kaste håndklædet i ringen efter 45 min uden nogen form for kontakt. Men – jeg tog mig selv i nakken og ville lige give den en halv time mere, da der var to gutter, som havde fået lidt fisk i løbet af morgenen.

– Det var en god beslutning, for efter fem minutter havde jeg et par forsigtige hug uden fast fisk. Jeg skyndte mig derfor at skifte til rød/sort på OLR wobleren, det var en god ide, for kastet efter gav en fin fisk på lige under 2 kilo, som kunne kanes op på stenene efter små fem minutters fight. Jeg tog hurtigt fisken af krogen og i bæltet med den. Og så var det ellers ud i vandet igen. Allerede i første kast havde jeg hug, som ikke sad der. Så tog jeg 5-7 hurtige omgange på hjulet og et spin stop, hvilket var det der skulle til. Denne fisk føltes noget større end den forrige, og det viste sig også at være min største til dato denne sæson. Havørreden var 64 cm og 3 kilo. Så der er intet nyt under solen: Vi skal altid huske lige at give den en halvtime længere – også når det har været helt dødt derude. 

 

Friluftsland udsalg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This