– I de seneste uger har jeg flere gange fisket målrettet efter store karusser, men fiskeriet er ikke gået helt som planlagt, og jeg har ikke fået en eneste karusse over kiloet, fortæller Henrik Carl. – Jeg har dog fået nogle fine bifangster i form af karper, karpekarusser og sølvkarusser. Mandag morgen sad jeg igen og stirrede på flåddet, der lå placeret lige op af et område med åkander – hvilket i øvrigt er en af mine yndlingsbeskæftigelser. Et forsigtigt løftenap afslørede, at en fisk havde samlet majskornet op fra bunden, og modhugget faldt omgående.

– En stor fisk brød overfladen, før den forsøgte at søge tilflugt i åkanderne. Jeg fik heldigvis presset den ud på mere åbent vand, og nogle minutter senere gled en fin fisk i nettet. Det var ikke en karusse, men en sølvkarusse, som er naturformen af guldfisken, og selvom det ikke var mit primære mål, var fisken med sine 1,95 kg absolut velkommen. Efter et hurtigt foto fik den sin frihed igen.

Har du selv været ude med medegrejet, så hører vi gerne fra dig på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This