– Efter en skarp ved bilen med Ivan, listede vi ned til Storåen for at jagte premierelaksen, fortæller Peter Bilgrav Sørensen. – Frosten bed godt i fingrene på vejen ned over engen, men varmen kom dog hurtigt, da jeg kom ned til åen. Jeg var én af de første dernede ved åen, og jeg startede ved en standplads, der tidligere har givet premierelaks. Desværre havde jeg kun held til at kroge siv på egen bred.

– Jeg fiskede videre og kom ned til pladsen, der gav en premierelaks sidste år. Og minsandten om de gode minder ikke blev afbrudt af et tungt hug på spinneren, og splitsekunder efter åbenbarede Storåen en laks, der plaskede i overfladen. Laksen fightede tungt samt relativt længe, og til mit held kom min gode ven Leo ud af en busk midt i fighten, så han kunne nette den smukke hunlaks efter en  men udramatisk fight. Status på laksesæsonen 2021 er for mit vedkommende: 50 meter å fisket af samt 1 laks på 92 cm og 7,7 kg landet på ½ times fisketid, slutter han.

Her på redaktionen hører vi selvfølgelig også gerne om dine fangster. Send os din beretning og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Forshaga Akademin

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This