Carsten Faber er turleder på Hvidovre Sports tur til Sørøya – her er han med en torsk på 22,75 kilo fra en tidligere tur!

4.3.2011 – FOR HAVFISKERE med eventyr i blodet og lysten til at fiske torsk i monsterstørrelser, kan Hvidovre Sport oplyse, at de stadig har to ledige pladser tilbage til deres tur til Sørøya sidst i marts.

Hvidovre Sport har lejet hele Nordic Sea Anglings camp på Sørøya, og set i lyset af de fantastiske fangster der er blevet gjort deroppe vinteren 2009 og 2010, så er arrangørerne fyldt med optimisme og forventninger om en strålende sæson næste år. Turen ligger lige midt i højsæsonen, både hvad angår torskenes mængde og størrelse. Turen har sin start den 23. marts, og kommer slutter igen den 30. marts 2011.

Fiskeriet har gennem vinteren i år været imponerende, med masser af torsk over 20 kilo, og endda rigtigt mange over 30 kilo, med den største på imponerende 39,4 kilo. En af bådene havde den bedste dag 3 torsk over 30 kilo til 4 mand, det er intet mindre end imponerende.

Med i turen er flyrejse tur/retur, bustransport til Alta tur/retur, færgebilletter tur/retur, indlogering 7 dage, bådleje 6 dage, ekkolod, kortplotter (GPS), VHF og radar, frysemuligheder til fisk, guider som giver den bedste service samt sengelinned, håndklæder og slutrengøring. Prisen for alt dettte er 10.700 SEK.

Se mere på www.hvidovresport.dk, eller ring til Hvidovre Sport på 36 75 13 15 og spørg efter Carsten Faber, der er turleder på denne tur. Der kræves ingen sejlerfaring, da der er en til at sejle den båd, hvor der er pladser på.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This