– Så har jeg lige fået en fisk, der er værd at skrive om! Sådan lyder der fra Christian Jensen, der netop landet en massiv storlaks efter over 30 minutters fight alene ved åen. – Denne laks kunne der bare ikke rykkes på, og først til sidst kunne jeg få den i nærheden af mit net, som jeg så desværre tabte i åen efter 3-4 forsøg på at lande fisken.

– Storlaksen, der huggede rød KarlK kondomspinner, var 118-120 centimer, og mit bud er, at vægten nok er på den gode side af 15-16 kilo, hvis ikke mere?

Den flotte laks, der blev genudsat forsigtigt, blev taget på den øvre del af Skjern Å på en Shimano Speedmaster stang med 10-30 grams kastevægt, så jeg var spændt rimeligt godt for…

 

 

Laksen Chrisitan Jensen fik på sin KarlK spinner var cirka 120 centimeter lang.

Laksen Christian Jensen fik på sin KarlK spinner var cirka 120 centimeter lang.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This