Luc Coppens med sin 16,5 kilos gedde.

Luc Coppens med sin 16,5 kilos gedde.

Team Westins Jørgen Larsson og Luc Coppens gjort kort før deadline en af de mest spektakulære predeatorfangster i nyere tid. Her får du en kort teaser til maj nummeret, hvor Fisk & Fri med eneret i Danmark bringer de bedste fotos og alle detaljerne om denne fuldstændig sindssyge fangst.

DEN MEST SPEKTAKULÆRE FANGSTRAPPORT i nyere tid er nok ikke for store ord til at beskrive Luc Coppens og Jörgen Larssons bonanzaweekend tidligere på året. Efter en dag med usandsynligt godt aborrefiskeri, hvor de sammen med produktudvikleren fra Westin, Thomas Sanotra landede otte aborre over 1,8 kilo med 2,55 kilos på toppen, besluttede makkerparret fra Team Westin sig for at forsøge sig efter gedderne i et andet område. Det gik godt… rigtigt godt…usandsynlig godt eller måske ligefrem overdrevet godt…


For at gøre en lang historie kort fange de dygtige fiskere en serie fantastiske gedder. Vægten kom på hårdt overarbejde og måtte presses ned på hhv. 12,8, 13,2, 14,2, 16,0 og 16,5 kilo på en og samme dag! Fiskene faldt for Westins hybridagn Mike the Pike, Tommy the Trout og Percy the Perch under trollingfiskeri.

DET STOPPER IKKE HER. Som om Luc og Jörgens gedder ikke var nok, fangede hollandske Casper van der Vlies en madamme som var endnu større kort tid inden i samme område. Casper fik sig noget af en overraskelse, da han i starten af marts vertikalfiskede i en lokal flod:

– Jeg fiskede vertikalt efter sandart, da jeg fik et stenhårdt hug på min 8 tommer Twin Teez i farven slime, fortæller Casper. – En monster fisk havde taget jiggen, og det varede mere end 10 minutter, før jeg fik et glimt af en gigantiske gedde. Den gamle madamme fightede hårdt i flodens strøm, men min makker nettede den i første forsøg. Da jeg så fisken i sin fulde længde var jeg ikke et øjeblik i tvivl om at det var ny PR. Vi fik desværre ikke vejet bæstet, men med en længde på hele 125,5 centimeter og flot stand, vil et forsigtigt bud ligge tæt på 20 kilo, slutter storfangeren.
Tæt på 20 kilo er i den grad et forsigtigt bud. Her på redaktionen er vi ikke i tvivl om at længden sammen med den diabeteslignende konditionsfaktor sender vægten på denne basse forbi den nærmest uopnåelige 20-kilosgrænse med god sikkerhedsmargin.

Du kan læse meget mere om de fantastiske fangster i majnummeret at Fisk & Fri, hvor Jörgen Larsson giver dig hele historien.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This