gedde_tyskland

Bari Latifi med sin monstergedde fra en mindre tysk sø.

I de sidste dage af 2015 vakte en sensationel fangst røre i andedammen i den internationale predatorverden. Quantum testfiskeren Bari Latifi fiskede efter gedder fra sin flydering på en mindre tysk sø. Da vinden var uventet hård, besluttede den erfarne predatorfisker hurtigt skifte ”fartøjet” ud med en traditionel båd – og det var ikke nogen dårlig ide.

Da Bari kom tilbage på vandet få timer senere, faldt et heftigt hug hurtigt på hans Quantum Pelagic Shad i farven “Game Over”. Han blev hurtigt klar over at det ikke var en almindelig fisk, som havde taget agnen. I de efterfølgende 20 minutter fighten stod på, nægtede den enorme fisk at overgive sig, men til sidst fik Bari presset den til overfladen.


Med rystende ben fik Bari endelig den 129 centimeters, fuldfede kæmpe i båden. Quantum holdkammeraten Frederik Harbort, som er opfinder af Pelagic Shad og var med i båden og udtaler: – Jeg var klar over at agnen før eller siden ville producere en rekordfisk, men denne fisk er for vild. – Jeg har personligt set fisk over 130 centimeter, men denne massive fisk kan ikke sammenlignes med nogen andre fisk jeg har været vidne til.

– Det må være en af de absolut tungeste gedder fanget i Tyskland, slutter Frederik.
Quantum informere om at eksperter, baseret på længde og den heftige omkreds, estimerer Bari’s fisk til at vejer i omegnen af 22-25 kilo!

Der skal lyde en kæmpe tillykke til Bari fra hele Quantum teamet og på fisk & fri kan vi kun stemme i.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This