– Forleden havde jeg en halv dag til noget fiskeri, så jeg fik hurtigt pakket grejet og sat båden på krogen, fortæller Andreas Sloth. – Jeg kørte ud til en sø, hvor jeg egentligt havde tænkt mig at fiske efter gedder, men det virkede ikke til, at de var hjemme.

– Tiden forsvandt hurtigt, og jeg havde nu kun et par timers lys tilbage, så jeg bestemte mig alligevel for at prøve et andet sted på vej hjem, hvor jeg tidligere havde fanget nogle fine aborrer. Efter noget tids søgen fandt jeg en lille bule i bunden på ekkoloddet. Jeg fik sendt jiggen ned, og inden den ramte bunden, var der bud efter den. Jeg kunne hurtigt mærke, at det var en rigtig god fisk, og efter en spændene fight fik jeg fisken til overfladen. Da jeg så den, var jeg slet ikke i tvivl om, at den her aborre måtte være min den største. Monsteret var 50 cm lang og vejede over de magiske 2 kg. For at være helt præcist 2070 gram.

 

https://www.friluftsland.dk/

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This