den store taske på hele 19 kilo!2013-10-08 – I september var Niels Bilde en tur på havet men nogle kammerater. Turen startede godt med fine torsk og godt med action. Et stykke tid inde i fiskeriet fik en af deltagerne dog hvad han troede var et bundhug, men det skulle vise sig at være noget helt andet.

– Torsdag aften gik det til Hanstholm med fiskekammerater, vejret var som man kun kan håbe på, fortæller Niels Bilde og fortsætter. – Total havblik og efter en gang god hygge om aftenen sammen med mange andre, der havde samme ide, gik vi til køjs kl. 01,30.

kl. 04,45 næste morgen var alt klar og vi ville sejle før andre kom på vandet så simrad radaren blev tændt og med 20 knob i kul sort mørke gik det der ud af.

Da solen kom frem, var vi kommet godt 40 mil ud og vi havde et par pladser, som lige skulle prøves. Der var fisk men ikke noget vi gad og bruge tiden på, da vi havde andre planer.

Vi sejlede videre og nu var vi i området, som vi ville fiske i. Der blev søgt godt og grundigt – ikke lige det vi havde håbet, men efter ca. 30 min fandt vi en top, hvor der stod fisk.

Vi fik kontakt med fisk omgående og der kom kuller, langer, torsk, makrel og lubber op til stor fornøjelse på dækket.

Men Klaus Kaad stod og brokkede sig lidt, da han havde fået bundbid. Klaus spurgte efter lidt tid hvad han skulle bruge til at rykke linen fri med, og alt imens der kom mange gode kommentarer giver stanger efter og det går op for ham at det er fisk!

Vi grinede og havde det sjovt og lidt efter lidt gik det op for os at her var nok en fisk, der ikke havde set dagens lys længe og begejstringen om bord var stor.

Lidt efter lidt med få tag kom der noget hvidt og stort til syne, men jeg fik noget af et chok da en kæmpe hav taske på 19 kg fanget i halen viste sig i overfladen.

Meget ærgerligt at den var fejlkroget, men vi havde en kanon oplevelse på denne tur, med 6 fisk over 10 kg og hele syv arter, slutter Niels.

Se videoen fra fiskeriet HER

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This