polD.17. og 18.maj afvikles Møn Open, en helt ny fiskekonkurrence stablet på benene af Møns Trolling Klub, som er folkene bag sidste års store succes, Dansk Brakvandscup.

Fiskekonkurrencen Møn Open er for alle – fra nybegynderne og letøvede til de allermest erfarne og hardcore fiskere derude. Alle har en chance for at gøre sig gældende i denne konkurrence, hvor det drejer sig om at fiske gedde, aborre, havørred, laks og hornfisk.


Alle arter har endda chancen for at tage førstepræmien via en omregningsfaktor. Der er med andre ord tale om fem konkurrencer i én samt en hovedpræmie, og man kan komme langt med lidt held og ihærdighed.

Selve idéen bag Møns Open er at udfolde de utroligt mange og spændende fiskemuligheder, som Møn byder på – både i ferskvand og i saltvand. Under konkurrencen kan der fiskes fra flydering, fiskekajak, jolle eller trollingbåd, men man kan også finde sine waders eller gummistøvler frem og fiske fra kysten eller søbredden. Mulighederne er talrige, og du vælger selv fiskemetode og fiskested på Møn (med undtagelse af Stege Nor).

Konkurrencen arrangeres i samarbejde med Fishing Zealand og Vordingborg Udviklingsselskab A/S. Som noget nyt i konkurrencesammenhæng skal tilmeldte fisk fotograferes på specielle målebånd, der udleveres inden konkurrencestarten. Dette er endnu et tiltag i retning af større bæredygtighed, da dette muliggør genudsætning af præmiegivende fisk, hvis man ønsker det. Alle aborrer og gedder SKAL genudsættes.

Startgebyret er kun 150 kr. pr. deltager, og der er præmieoverrækkelse i hallen på Sukkerfabrikken søndag kl. 16.30. Konkurrencen har følgende kategorier:

Herre, Dame, Juniorer (12-16 år) og børn under 12 år.

Der er masser af flotte præmier, bl.a. 5000 kr. kontant til vinderen.

For yderligere informationer se www.moentrolling.dk Tilmelding via email til Moenopen@gmail.com

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This