Her er Claus Krag med sin havørred på 64 centimeter og 2,6 kilo. Han tog den på Møn med en 32 grams Seatrout killer, blank.

John Jørgensen tog denne personlige rekordhavørred på 61 centimeter og 2,4 kilo på en Salty i brun-rød-sort.

KEN SØRENSEN fortæller, at der i midten af juli var muligt at opleve et ganske fornuftigt kystfiskeri ved Møn. Og Møn fisker rigtigt godt – på de rigtige dage. Han havde flere fiskekammerater på besøg og kl. 20.30 den 12. juli var der afgang til pladserne.

– Da jeg senere på aften lige kigger forbi, havde de fået fem stk. fine havbasser, hvor de to af dem kom med hjem. Og da de besøgte pladsen igen dagen efter havde Claus Krag haft flere tilbud med den største på 64 centimeter på 2,6 kilo, fortæller Ken.

Denne aften havde han endnu en kammerat med, der skulle have lidt Møn-guidning før, der kom rigtig hul på bylden. Han blev henvist til en sten ude i vandet.

– Gå ud på den sten derovre og fisk i retning af kl.1. Og op i fart. To minutter efter falder hugget, og efter yderligere fem minutter frem og tilbage kom hans første Mønske havørred på land. Og tilmed også den største havørred han havde fanget til dato – en super flot fisk på 61 centimeter og 2,4 kilo, fortæller Ken.

Som Ken udtrykker det: Kend dine pladser og besøgstiden – og du får fisk!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This