Lars Christensen med sin nye personlige rekord – en laks på 18,1 kilo taget ved Møn.17-04-2012 – DET VÆLTER IND MED fantastiske beretninger fra Møn og omegn om store og meget, meget flotte laksefangster.

Lars Christensen er endnu en i rækken af lystfiskere som har gjort dette – endda med en af dem der er rigtig store.

Den 3. april falder hugget og han får en laks på hele 18,11 kilo i land.

Det hele startede med en invitation fra Team HTB Sunds, som Lars ikke kunne afstår. De sejlede ud fra Klintholm Havn, og efter en sløj formiddag med en lille havørred i båden som det eneste, skiftede de område.

Og så kom der lidt mere gang i den. Efter at være gået bag om en båd, der fightede fisk fik de et godt hug i overfladen. Efter en god fight kunne de lande en fin fisk på ca. 10 plus. Vægten var på land.

Grejet blev sat igen. Da sidste stang blev sat i stangholderen igen, løb der igen line af et hjul fra sideplaneren. Efter ca. 45 mininutters super fight med mange lange udløb, gled fisken i nettet.

– Ved fælles hjælp kunne vi løfte fisken ind i båden. Stor var jublen, da vi kunne besigtige den store fisk i bunden af båden. Stadig ingen vægt, men fisken blev målt til 114 centimeter og var i kanon kondition, slutter Lars.

En del timer senere blev fisken vejet på havnen til 18,1 kilo. Den første fisk blev vejet til godt 10 kilo.

Der blev derved sat personlig rekord til Lars Christensen og ligeledes ny bådrekord for Team HTB Sunds.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This