Oliver Dyrum Nielsen fik denne makrel på 50 centimeter og 1,35 kilo på molen i Helsingør.OLIVER DYRUM NIELSEN havde sammen med sin gode ven Tobias Wilhagen – begge fra Hørsholm – flere gange i løbet af en hel uge i starten af august taget til Helsingør for at fange nogle makreller fra Scanlines ved færgerne. De havde observeret at makreller havde hug perioder mellem 15.30 og 18.30.

– jeg havde fisket i en lille halv time, da hugget faldt. Jeg troede, at det var en havørred til at starte med, men fandt så ud af, at det var en makrel, da den begyndte at svømme fra side til side. Jeg fik den op på land og alle menneskerne fra molen, og dem der ventede i bilerne på at komme til Sverige, de kom alle sammen og sagde, at det var den største, de havde set der var blevet fanget heroppe, fortæller Oliver.

Makrellen vejede Oliver til 1,35 kilo, og dermed blev den gamle personlige rekord på 1,24 fra 2011 slået med knap 100 gram. Alt i alt rundede Oliver dagen af med én hornfisk, to havørreder, 26 makreller og 58 sild.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This