Det sidste stykke tid er der fanget rigtig godt med fisk i Mørrum – bland andet af Gorm Andersen fra Team Daiwa.

– Det var en vild dag i Mørrum i går, siger han. – Jeg fiskede fem pools, og endte med at få en mindre hanlaks om morgenen, som jeg genudsatte. Og senere på dagen tog jeg så aftentrækket.

– Jeg lagde fluen ud til modsatte brink og lod den svinge ind over svinget hen til den stillestående strøm, hvor hugget faldt prompte, og det var en sur dame, der viste sig i overfladen. Den flotte fisk gav en længere fight med flere gode udløb efterfulgt af sikker landing af mig selv, som blev efterfulgt at et par hurtige billeder. Herefter kunne jeg genudsatte den smukke fisk på 98 cm, der huggede på præcis den samme flue, som jeg har fanget de andre fisk på her i de sidste par dage. Alt i alt en super spændende september måned her ved Mørrum.

Har du selv været ved åen med fluekæppen, spinnestangen – eller prop & orm – så hører vi meget gerne om dine fangster på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

https://www.friluftsland.dk/

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This