I år har det været en ret svær sæson i sydsvenske Mørrum, fortæller Emil Condrup, som på trods af de ikke alt for lette forhold alligevel har holdt fanen højt og fisket videre:

– Når det bliver svært fiskeri, er det ikke altid lige let at holde skruen i vandet, men sådan er laksefiskeriet bare – det er jo også en del af det, der er så fascinerende, siger han. – Efter at have haft nogle små kontakter med fisk, som jeg ikke fik, mærkede jeg med det samme, at den her fisk, som du ser ovenfor sad perfekt på min lille Beiss flue. Laksen, som huggede kl 16 i Pool 12 for nylig fightede tungt men roligt, og leverede et par gode udløb, inden den efter cirka 20 minutter kunne landes sikkert.

– Efter et par hurtige fotos blev den 102 centimeter lange blanklaks forsigtigt genudsat, hvilket var en fantastisk følelse at gøre i selskab med den kommende generation af laksefiskere, slutter han.

Følg med i morgen, hvor vi her på fiskogfri.dk har en mere generel update på fiskeriet indtil videre i juni ved den ikoniske lakseå i Blekinge.

 

Nordic Outdoorshow 2022

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This