– Jeg har netop været et smut på Møn, men jeg kom lidt sent ud af fjerne, så jeg stod først i vandet klokken 11.30, fortæller Thomas Goldbech. – Jeg startede med det klassiske spørgsmål, når man står i vandkanten: Skal jeg gå til højre eller venstre…? Valget faldt på venstre, og så var det ellers bare med at komme derudaf.

– Efter en lille halv times vandring kommer jeg til pladsen, og går i gang med at kaste, men der var ikke meget liv derude, så jeg skiftede mellem flere farver og modeller. Det var dog først, da den hvide kom på, at der skete noget. Jeg havde flere følgere, men de ville stadig ikke tage den. Hvad gør man så? Jo – som regel ender det med en af mine farvoritter, nemlig Danserblinket i råt metal og en lille enkelkrog. Med dette set-up skulle der ikke mange kast til, før der kom en fin bølge bag blinket. Jeg lavede et hurtigt spinstop og BANG.

– Med det samme kom en fin blankfisk på 60 centimeter til overfladen, men den overgav sig rimelig hurtigt, hvorefter den stille og roligt gled i nettet. Ja – man kan altså godt sove lidt længere, bare man når i vandet til det rigtige tidspunkt.

 

Friluftsland sommer

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This