Copenhagen Boat Show, som lige nu er startet i Ishøj Havn, skulle egentlig have været afholdt sidste år, men blev som så meget andet aflyst på grund af Corona. Arrangementet er netop åbnet, og der er allerede masser af mennesker – både inden for samt i kø for at komme ind. Selvom arrangementet tegner til at blive lidt af et tilløbsstykke, så kan du roligt planlægge selv at tage til Ishøj, for der er selvfølgelig plads nok til alle.

Standene er booket fuldt op, og der er masser af interessante udstillere – bland andet Garmin Danmark, som du kan finde på to stande. Den ene stand finder du inden for, hvor du kan høre om Garmins marinelektronik samt få support og rådgivning på det Garmin udstyr du måske allerede har.

Udenfor kan du finde Garmin sammen med Tempo Både, hvor der er linet op med nogle helt sindssyge tilbud på det fedeste marinelektronik.

På messen stiller Kim Finne fra Eastside Både op med tre fuldt riggede alu centerkonsolbåde, der er pimpet med den ondeste marinelektronik fra Garmin, så du kan de hvordan det i praksis virker på båden, når du skal ud at fiske.

Vel mødt på Copenhagen Boatshow 2021, som du kan læse mere om her.

 

Vel mødt på Garmins stand på Copenhagen Boatshow 2021.

Copenhagen Boatshow 2021: På Garmins stande kan du tjekke alt det nyeste marineelektronik samt stille en masse spørgsmål til, hvordan det kan forbedre dit eget fiskeri.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This