nr-6

Ved weekendens loppegrejsmarked på Bellahøj kan du møde Lystfiskeriforeningen og samtidig få et gratis nummer af Fisk & Fri.

Det er første gang, Lystfiskeriforeningen deltager med en stand ved Loppemarkedet. Det er ikke fordi medlemstilgangen er vigende. Tværtimod! De seneste 15 år er medlemsskaren stille og roligt vokset, så foreningen nu tæller næsten 800 medlemmer. Mange lystfiskere har imidlertid slet ikke opdaget os endnu og er ikke klar over, hvilke unikke faciliteter foreningen stiller til rådighed for medlemmerne, og vi har plads til endnu flere, udtaler Per Ekstrøm, der er sekretær i foreningen.

Lystfiskeriforeningen, i daglig tale LF, er Danmarks ældste forening indenfor lystfiskeri, og har næsten 80 både liggende rundt omkring ved de sjællandske søer samt ved Øresundskysten.

På de store søer, Arresø, Esrum Sø og Furesøen og naturligvis Øresund er mange af bådene tillige monteret med motor. Desuden har foreningen både liggende ved Præstø Fjord, Stege Nor og Kalvehave, så hvis man er til hidsige saltvandsgedder, tilbyder Lystfiskeriforeningen også den mulighed.

Standen vil være bemandet med 3 garvede lystfiskere med samlet næsten 80 års medlemskab i foreningen og mere end 40 års bestyrelsesarbejde i ”fisketasken”. Så har du spørgsmål til et eventuelt medlemskab, er her muligheden for at få uddybet disse. En almindelig god fiskesnak er der naturligvis også mulighed for.

Er du forlods interesseret i, hvilke faciliteter Lystfiskeriforeningen stiller til rådighed for medlemmerne, kan du med fordel besøge foreningens hjemmeside www.lystfiskeriforeningen.dk

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This