Allan Christensen – også kendt som Jerksnedkeren – var sammen med Martin Olsen på Rügen i november. På trods af svære forhold lykkedes det dem af få 11 fisk i båden. Allan Christensen fangede denne fisk på 10,6 kilo som den største.

Martin Olsens største gedde fulgte Allans til sokkeholderne! 10,55 kilo viste vægten.29.11.10 – DE TO GEDDEFISKERE Allan Christensen – også kendt som Jerksnedkeren , manden bag Danmarks flotteste håndlavede agn – og Martin Olsen har netop været på det kendte europæiske brakvandsrevir, Rügen. Turen var temmelig hård, fiskeriet var ekstremt svært og en nordøstenvind på op til 14 m/s de to første dage gjorde bestemt ikke sagen nemmere!

De to efterfølgende dage faldt vinden dog så meget at det næsten var fuldstændigt vindstille. Flere både – inklusiv nogle af guide bådende – kom i land uden at have mærket det mindste flere af dagene, så det var med hårde odds de to ihærdige geddefiskere kæmpede løs. I alt blev det til 11 gedder i Allan Christensens båd i løbet af de fire dage turen varede. Den tredie dag, lørdag, var klart den bedste af dagene, hvor de fik de syv af fiskene. Samtidig var det også den dag de fik begge de største fisk på henholdsvis 10,05 kilo til Martin og 10,6 kilo til Allan. Så på trods af de svære forhold havde de heldet med sig!

Alle fiskene blev fanget på shads og Zalt woblere.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This