14,3 kilo vejede Thomas’ bornholmer torsk før den blev vejet, 06.09.08 – MIT LIVS TORSK kalder unge Thomas Anker den 14,3 kilo tunge torsk han fangede den 31. august på Hammervandet ud fra Bornholm. Her er beretningen han har sendt til Fisk & Fri, da han tilmeldte fisken til konkurrencen Rekordfisken.

– Vi havde en dejlig solrig dag på Bornholm. Min far og jeg besluttede os for at tage på havet. Vi havde fisket i 10-15 min, så fik jeg min største fisk indtil nu, som vejede 9,5 kilo. Det næste hug var meget tungt. Fisken tog et heftigt udløb, og da den stoppede kunne jeg stille begynde at pumpe den op. Der gik ikke lang tid før den tog et udløb mere, også kunne jeg starte forfra. Efter 15-20 minutters kamp fik jeg den endelig op. Den sad sikkert på pirken med alle tre kroge. Min livs torsk!

Tillykke med fisken, skal det lyde herfra.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This