Tom Nielsen med en flot midtjysk gedde på 10,1. Denne fisk var bare en blandt en flot stribe gedder på flere dages fiskeri. 09.01.09 TOM NIELSEN, som er formand i Gundsø Sportsfiskerforening har sendt os følgende rapport fra juleferien: – Dagene mellem jul og nytår blev tilbragt i båden på en midtjysk sø på jagt efter gedder.

2 juledag kom der en kæmpe hvirvel bag flåddet og stangen krøllede helt sammen. Desværre må fisken have hugget forkert for da den kom til båden sad krogen i siden. Heldigvis var skaden på fisken minimal den var utrolig tyk så vi valgte at veje den – 11.9 kilo sagde vægten. Resten af dagen gav en fisk på 8,75 kilo til min makker og de næste par dage kom der kun mindre fisk i båden.

Men så d. 30. var de store på finnerne igen og hele 5 stk over 8 kilo med den største på 10,1 kilo var en tur oppe og vende i båden.

Dagen efter var vi igen ude et par timer men kulden havde taget til og bidelysten var faldet men det blev da til en 5 kilo og en rigtig fin fisk på 9 kilo, slutter Tom.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This