Frederik Schramm fra Fredensborg var i årets første weekend en tur på Esrum sø, for at fange nogle gedder. Selvom weekenden startede dårligt endte den godt. Her følger Frederiks beretning.

-Endelig så weekendens vejrudsigt god ud. Om lørdagen stod dagen i trollingens tegn. Vi skulle fange havørred, men inden vi var kommet ud af havneindløbet, gik trollingturen i vasken, da den ene af vores to motorer smed benzin. ØV, op med båden igen og til service.

Om søndagen sadlede vi om og tiden skulle bruges på Esrum Sø’s gedder sammen med min gode ven, Mikkel. Vi sejlede ud i havblik og satte stængerne med en masse gummiagn for enden.

Der skulle gå 1 time før en stor banan viste sig på loddet. Mikkel var hurtig til at sænke bundstængerne yderligere nogle meter, og 5 sekunder efter var der fast fisk. Jeg var hurtig over stangen og kunne mærke det var en bedre fisk, som gik tungt og dybt.

Efter 5 min med god flex på klingen, kunne Mikkel nette en flot gedde. Den kom i slyngen og efter foto blev en flot vindergedde på 9,1 kg og 101 cm genudsat, slutter Frederik.

Selvom trollingturen var en fiasko er det dejligt når årets første geddetur er en succes, og med gedde i den kaliber tegner 2013 godt for Frederik. De to fiskere fik yderligere fem gedder i båden, op til 5,7 kg.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This