Nakskov Sportsfiskerforening sluttede traditionen tro, efterårsferien af med at holde det åbne L. F. Mesterskab i aborrefiskeri søndag den 22. oktober i Nakskov Indrefjord.

42 lystfiskere deltog i det åbne L.F. Mesterskab i aborrefiskeri. Hovedparten kom naturligvis fra lokalområdet, men også gæster fra Nykøbing Falster og Odense havde fundet vej til Nakskov Indrefjord for at deltage i dette års mesterskab – et stævne der blev afviklet i et fantastisk efterårsvejr.

Alle deltagere fik del i de flere hunderede aborrer blev fanget under konkurrencen, der således må siges at have budt på et fantastisk fiskeri. Det eneste der lod lidt tilbage at ønske var gennemsnits-størrelsen på fisken, der ifølge de lokale godt kunne have været højere. For Veprim Qrasniki gik det dog rigtigt godt, da han præsterede at lande vinderfisken – en flot aborre på hele 1059 gram. For det modtog han en rund tusindkroneseddel, og den eftertragtede vandrepokal. Nummer to blev Jakob Brun, mens Claus Rysse kunne glæde sig over tredjepladsen til konkurrencen, der traditionen tro blev afsluttet med lidt godt fra grillen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This