Ken Sørensen tog med blot en arm fluestangen i hånden – prøvede to kast – og fik så denne flotte regnbueørred på 1,86 kilo på flue.

LØRDAG den 4. august kom nogle af HSLF kække lystfiskerdrenge forbi til en hyggetur på stranden, fortæller Ken Sørensen. Ikke uden grund – der er er godt gang i havørredfiskeriet på Møn, og de sidste tre-fire uger er der fanget over 40 havørreder på samme plads. De 20 af dem fra samme sten – et regulært hotspot.

– Jeg havde rigget en fluestang klar, hvis nu en af gutterne ville prøve lykken, for de havde kun spinnegrejet med og for at være på den sikre side. Bombada-Claus var hurtig til at få fisk på land, små 10-15 minutters fiskeri og første havørred lå lige så fint på stranden, fortæller Ken.

– Under kaffen havde jeg set en fisk oppe tre-fire gange, men der var ikke nogle af de andre, som så den, og hvad gør man så? Jeg tog min fluestang og gik lidt hen ad stranden, ud i vandet og op på min sten. Så kom der lyd fra Jacob. Hvad laver du Ken, du kan jo ikke fiske med din dårlige arm?, fortæller Ken og fortsætter.

– Jeg skal kun have to kast. Første kast bliver ikke som jeg ville have det. Næste kast er perfekt. Fire hurtige indtag – bang, og fast fisk. Og en rigtig god cirkus fisk. Oppe fire-fem gange og fuld knald på. Fem minutters fight og på land med den. Fedt, fedt min første fisk i fire måneder og kun med en arm, for den venstre kan og må jeg ikke bruge endnu og der går lang tid endnu, før den er klar. Men en enhåndsstang er vel også kun til en hånd, slutter Ken.

På land kom en fin og fed regnbueørred på 47 centimeter og 1,86 kilo til den enarmede mand!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This