En stolt fisker med en flot eftersårsgedde på 12 kilo og 118 centimeter 31.10.08 – GEDDEFISKERIET bliver i disse dage/uger praktiseret i stor stil over hele landet. Men selvom nogen planlægger fiskeriet efter sandart i stedet, går det ikke altid som forventet. Måske nogen gange bedre! En planlagt sandarttur, fik en noget uventet drejning, men bliver næppe glemt. Franz Bodum har sendt en dugfrisk rapport fra det jyske.

Læs her hvad han skriver om turen.

Min lillebror Mike og jeg havde aftalt at vi ville på søen efter sandart. Jeg besluttede at jeg ville tage af sted lidt tidligere, ca. 1 time før aftalt og samle Mike op når han var klar. Jeg var hurtigt på pladsen og så aktivitet på loddet, hvorefter jeg smed mine 2 markører. Målet var fiskeri efter de bundnære sandart, fisket vertikalt. Dybden var ca. 14 meter. Jeg havde monteret en fireball på en speedmaster jig stang der sad i stangholderen og fiskede lige over bunden, samtidig med at jeg aktivt jiggede en fin’s. Da jeg sejlede ind efter Mike så jeg et andet sted fin aktivitet på skrænten og ville se om det var noget når vi kom ud igen. Vi fandt hurtigt skrænten igen og jeg begyndte fiskeriet, hvorefter jeg straks fik kontakt, inden Mike havde rigget til. Det var hurtigt meget klart at det var en rigtig fin gedde og ikke en sandart der havde hugget. Dybden her var 13 meter og jeg havde max pres på stangen, og var indstillet på at miste uhyret da linen kun er en 0,06 fletline med en brudstyrke på ca. 4,4 kg. Jeg fastholder presset og efter ca. 10 min. sej kamp kan jeg med lillebrors hjælp lande en fin gedde på 118 cm og 12 kilo rent i båden.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This