Dette billede fanger August perfekt i et af de korte øjeblikke der lystfiskeri til noget særligt. HEJ FISK & FRI – Jeg har været ude og fiske med flue idag, og det gik rimelig godt, starter 14 årige August sin mail til Fisk & Fri.

14 årige August med sin første fluefangede havørred på over målet. 53 centimeter var denne flotte fisk der huggede på en hvid reje på Nordkysten. Jeg mødtes med en der hedder Rino fra min forening, og vi var på pladsen med grejet rigget klar klokken 9:00.

Der gik ikke mange minutter før at Rino fik den første fisk på land. Fiskene var ret aktive og vi fiskede i et badekar. Efter 5 minutters yderligere fiskeri fik jeg en ørred på krogen. Men den hoppede hurtigt af igen. Men det gjorde ikke så meget, det var nemlig en undermåler. Der gik igen 5 minutters tid hvor vi havde en del kontakter, og lige pludselig fik jeg et ordenligt hug på min lille hvide rejeflue. Fisken sprang 3 – 4 gange ud af vandet, og så tog fanden fat i den. Selvom fisken ikke var så stor, så fightede den rigigt godt, og det tog ca 5 minutter før jeg med lidt hjælp fra Rino fik fisken kanet op på land. Fisken målte 53 cm. Efter et par billeder blev den aflivet og vi gik ud og fiskede videre. Jeg fangede en undermåler og en målsfisk som jeg valgte at genudsætte. Det var en super dag, og det var også de første havørred jeg har fanget over målet på fluestangen, så det var bare i top, slutter August.

Tilykke med fangsten.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This