Den 22. januar 1939 startede Mercury produktionen af bådmotorer, og er i dag et velrenommeret varemærke, med 7.000 ansatte på verdensplan.
Der er løbet meget vand i havet siden Mercury stifteren Carl Kiekhaefer købte en konkursramt motorfabrik, og startede op med at producere de populære bådmotorer.
Mercury er gennem tiden blevet kendt for innovation og udvikling, og alene i 2018, blev der introduceret 19 nye 4-takt påhængsmotorer, der dækker hele området fra 175 – 300 HK i både V6 og V8 model.
Mercury er en del af Brunswick Coporation som har har hovedkvarter i Illinois i USA og omsætter for mere end 4,500 milliarder dollars om året. De har de sidste 10 år investeret mere end 1 mia. dollars i forskning og udvikling af miljømæssige motorer.
Firmaet Jørgensen & Dahl i Greve repræsenterer Mercury i Danmark, og du kan møde dem på den store indendørs bådmesse i Boat Show 2019 i Fredericia i hal A, hvor de også udstiller så kendte varemærker inden for sejlads som Mercury, Mariner, Mercruiser, Motorguide, Bayliner, Ouicksilver, Lindner og Variant.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This