Frosten bed. Det samme gjorde denne flotte regnbueørred, som kunne ikke stå for en klump Powerbait.17-1-12 – MODSAT SIDSTE VINTER har vi i de sidste 14 dage indimellem kunne fornemme, at det er vinter. Der har været frostgrader. Men det forhindrer ikke Arne Biering fra Harlev i at fiske i Pindsmølle P&T. Tværtimod.

– Jeg fiskede i et af de åbne huller og havde et par forsigtige nap, dog uden at kunne kroge fiskene. Henne i et hjørne mellem nogle træer og isen, var en fisk oppe at vende flere gange. Den måtte, der fiskes på. Der var akkurat lige plads nok til at fiske, da jeg kunne kaste over isen og derefter føre linen uden om isen. Derved fiskede jeg under isen, fortæller Arne.

– Første kast gav bid tæt på land på Powerbaiten. Fisken trak roligt, men bestemt ind under isen, hvorefter den sprang op gennem isen. Wowh, for en fisk og jeg blev slemt nervøs for, at min line skulle blive skåret over af den tynde is.

– En lang fight fulgte. Jeg kunne ikke flytte mig med træer på den ene side og is på den anden side. Langs kanten var der også is, som jeg nu gik i gang med at fjerne samtidig med, at jeg kæmpede med fisken. På land kom den, 59 centimeter og 3,76 kilo. Hvilken flot fisk. Og sikke en fight på denne årstid. Prøv det, siger Arne Biering.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This