Lystfiskergården ved Roust byder på et spændende størfiskeri, og en af de store fisk – Bossen – vil kunne give dig seriøst flex på klingen.

– Her den anden dag var jeg ude ved søen for at fiske efter stør, fortæller Martin Hansen. – Jeg havde agnet op med en CFC Spicy Squid boilie toppet op med en halv lyserød pop-up, og allerede om formiddagen fik jeg et seriøst hug. Min 12 fods 2,75lbs Prologic C1 stang krøllede fuldstændig sammen og 0,30 mm linene piskede af den lille Okuma Baitrunner. Bossen kæmpede, så mine arme var ved at falde af, men alligevel lykkedes det mig at lande ham på blot 21 minutter, hvilket egentlig var ret imponerende, når man tænker på det grej jeg brugte. Den flotte stør vejede 76 kilo. Hele turen er filmet i to dage og er under redigering. Den vil blive offentliggjort når den er klar, slutter Martin.

Har du selv været ude at fiske, hører vi meget gerne om din fangst på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This