Det var en god beslutning da Ole Nørskov skiftede over til aborrefiskeri denne dag, for her fangede nemlig sit livs største aborre på hele 1,6 kilo.20.6.2011 – OLE NØRSKOV og Morten Pedersen fra Møldrup var 2. pinsedag taget på jerkbaitfiskeri efter gedder. Gedderne ville dog ikke lege med, så i stedet fandt Ole og Morten aborregrejet frem, det skulle senere på dagen vise sig at være en god idé.

– Gedderne ville slet ikke lege med, og vandet var 18 grader varmt i overfladen, fortæller Ole. – Vi valgte derfor at finde aborregrejet frem og lade gedderne vente til en anden dag. Jeg riggede med min UL-stang til med et dropshot rig, hvor jeg øverst monterede en Dying Minnow og nederst en Soft 4Play fra Savage Gear som belastning. Jeg kastede ti meter ud fra båden, og allerede på vej ned gennem vandet blev min Soft 4Play brutalt inhaleret af stor aborre. UL-stangen kom i den grad på overarbejde og krøllede helt sammen under fighten. Minutter senere kun jeg lande min absolute største og smukkeste aborre til dato på 1,6 kilo og 50 centimeter, slutter Ole i sin rapport til Fisk & Fri.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This