Peter Kirkby fra Kinetic besluttede at det var på tide at blive medlem af Holstebro og Omegns Fiskeriforening. Medlemskabet gav straks bonus i form af denne flotte laks på 7,25 kilo og 88 centimeter.

29.4.2011 – ET MEDLEMSKAB af Holstebro og Omegns Fiskeriforening kunne i høj grad betale sig for Peter Kirkby fra Kinetic. Efter flere ture til Storåen havde Peter besluttet at det var på tide at udbytte dagkortene med et medlemskab af foreningen, der gennem tiderne har ydet en kæmpe indsats for at få bestanden af danske laks i Storåen på fode igen. På trods af de gode fangster foreningens medlemmer oplever i disse år er der stadig åbent for nye medlemsskaber og foreningen tager imod med åbne arme og gode råd til metoder og fiskepladser.

Da Peter og et par venner besøgte åen i weekenden før påske gav det nye medlemskab bonus med det samme. Peter fiskede med den nye Edge Dynamic 10′ stang med 10-40 grams kastevægt, et Viva V7 LTX hjul, Rio Powerbraid og en gammel favorit – en Rooster Tail Vibric spinner – da en laks huggede på efter lidt over en times fiskeri. Efter en kort og intens fight kunne Peter smile foran kamerate med en smuk forårslaks på 7,25 kilo og 88 centimeter.

Resten af weekenden forløb uden flere hug og Peter blev mindet om at selvom både klubben og laksene tager godt imod nye medlemmer ved Storåen, så er danske laksefiskeri stadig hårdt men fornøjeligt arbejde, hvis man vil have succes. Siden denne fangst er der blot blevet indrapporteret en håndfuld fisk fra åen. Grundet det varme vejr er vandstanden konstant faldende og en smule regn vil helt sikkert hjælpe på lakseopgangen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This