– Forleden blæste det rigtig meget, men det skulle ikke holde mig hjemme, fortæller Mads Davidsen. – Jeg havde en håndfuld døde skaller i fryseren, så jeg tænkte, at jeg sikkert kunne finde et sted i læ og smide et par bundstænger ud, mens jeg sad og drak kaffe. Da der var gået en times tid uden et eneste hug, fandt jeg dog ud af, at jeg ville jeg kastefiske lidt for at få tiden til at gå. Men – der gik ikke mere end et par kast, før der var en fin gedde på cirka 90 cm, som huggede på min SG Whitefish Shad.

– Fedt, tænkte jeg. Så var det da i hvert fald ikke en 0-tur. De efterfølgende 10 minutter havde jeg en del aktivitet, og jeg fangede også en mindre fisk på deadbait samt mistede en meget tung fisk, men det var der jo ikke noget og gøre ved. Pludselig døde fiskeriet fuldstændigt, som var der en, der havde slukket for lyset. Jeg satte mig derfor og fik en kop kaffe.

– Da jeg endelig så en fin fisk jage, fik den et par kast, og i tredje kast huggede den, hvorefter endnu en flot fisk over 90 cm kom i nettet. Imens jeg var ved at afkroge den, fik jeg hug på min ene bundstang, men den bummede jeg også. – Skidt tænkte jeg, da jeg jo allerede havde fanget to flotte fisk nu. De resterende par timer skete der intet, så jeg pakkede sammen og fik smidt de fleste ting i bilen. Men nu hvor jeg alligevel havde flyttet mine bundstænger, kunne jeg jo lige tage et par kast med min Whitefish…

– Jeg nåede kun ét kast og fem omgange på hjulet, inden en god tung fisk huggede, så jeg måtte hurtigt op i bilen efter stativet til mit kamera. Det var dog ikke nemt at få ordentlige billeder, fordi det så småt var begyndt at blive mørkt, men det var en super fin fisk på cirka 9 kg, og som dagens sidste fisk, kunne man jo ikke just klage over det.

 

 

 

Mads Davidsen med en af sine fine gedder. Øverst ser du ham med dagens største, som huggede lige inden det blev mørkt.

Mads Davidsen med en af sine fine gedder. Øverst ser du ham med dagens største, som huggede lige inden det blev mørkt.

 

Mads Davidsen med fin gedde.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This