goodwings

Hvert år ender 10 millioner tons plastik i verdenshavene. En del bliver spist af fisk, der risikerer at kvæles eller kan optage giftige kemikalier fra plastikken, før de ender på vores spiseborde. Dermed udgør stigende plastikforurening en trussel dels for den globale fiskebestand, dels for os mennesker i kraft af fødekæden. Og det er baggrunden for, at Fisk & Fri har indgået et spændende samarbejde med den innovative start-up Goodwings, som vi gerne vil dele med jer.

Goodwings er en ny online bookingportal, som gør det nemt for os at udleve vores lyst til at rejse og samtidig bevare verdens lystfiskerparadiser. Når vi booker hotel på goodwings.com, kan vi nemlig støtte kampen mod plastikforurening i natur og verdenshave, uden at det koster os ekstra – og fra d. 1. november kan du gøre det samme.

Goodwings.com giver adgang til mere end 250.000 hoteller over hele verden til samme pris som hos andre onlineportaler. Forskellen er, at du kan give 50 % af Goodwings’ kommission fra dit køb af hotelværelser videre til at støtte en række organisationer, der arbejder for at skabe en bedre fremtid for natur, miljø og mennesker.

Hos Fisk & Fri vælger vi at støtte Plastic Change. Plastic Change er en international organisation med base i Danmark, der samarbejder med forskere, politikere og industriledere om at kortlægge plastikforurening, skabe bæredygtige emballage- og genbrugsløsninger samt reducere mængden af plastik til lands og til vands. Det er godt for miljøet, godt for fiskene – og godt for os.

Derfor kan vi varmt anbefale, at du booker hotel på goodwings.com, næste gang du pakker fiskegrejet og sætter kurs mod dit eget lystfiskerparadis – uanset om det er ved Vesterhavet, i Afrika, Canada eller hvor end i verden, du vil hen. Så kan du blandt andet støtte Plastic Change og indsatsen for at bekæmpe plastikforurening samt bevare en smuk natur med et rigt fiskeliv, uden at du betaler ekstra.

Læs mere på goodwings.com – og rigtig god rejselyst!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This