Mads måtte "ofre" sig for denne Havørred MADS STRYHN havde et hul i dagens kalender på cirka halvanden times tid og selvfølgelig skulle der fiskes, men hvor henne? Kysten eller Odense Å? Valget faldt på åen, men var det nu også det rigtige? Mads fortæller følgende om turen:

– Efter kort tid var der hug, men ingen fisk på land. I næste store sving skete der dog noget. Jeg tog et kast hugget kom med det samme. En kort, men hektisk fight hvor fisken rullede i overflade og tog så et udløb mod bunden i hullet. Mit net ville ikke slås rigtig ud og da jeg forsøgte, at få fisken i nettet, røg jeg ned i åen med vand til over knæene. Nede fra åen var der dog god plads og ingen problemer med at nette den, kun det problem, at jeg havde løbesko på! Men hvad gør det når fisken er en flot havørred på 58 cm og 2,0 kilo – Jeg skal snart til åen igen, men næste gang bliver i waders, slutter Mads.

Tak for en god sjov lystfiskerhistorie, dem ser vi gerne flere af.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This