– Det hele startede med, at jeg var blevet inviteret til Roust af min gode ven, fortæller Victor Nors. – Jeg takkede selvfølgelig ja. Da vi ankom, fik vi lagt en plan, hvor vi skulle fiske – og med hvad. Så fik vi sat vores stænger, og jeg valgte at fiske med hvidløgs boiles, hvilket ret hurtigt kastede en fin lille russer af sig på 15,8 kilo.

– Støren blev genudsat, og så fik jeg taklerne ud igen. 2-3 timer senere var der bud efter boilien igen med en fin hvid stør på 18 kg. Min ven tog også tre stør den dag med den største på 37 kilo. Så blev det aften, men intet skete, så jeg valgte at lægge mig ind på liggestolen. Pludselig bippede det helt vildt, så jeg løb ud og gav modhug, men hov – den var der sku ik´… og det skete vel en 7 gange løbet af natten.

– Jeg stod op ved fem-tiden og fik kastet mine takler ud. Herefter lagde jeg mig ud med et tæppe for at nyde den dejlige morgen. Det samme gjorde min anden ven, imens den tredje lå og sov. Hun fik en fin lille russer om morgenen. Mine bidmeldere var helt stille i løbet af dagen, indtil Bossen – søens største stør – fandt ud af, at den var sulten:

– Pludselig bippede bidmelderen, og jeg krogede en solid fisk. Under fighten stod vi og talte om hvilken fisk det kunne være, men efter en mega lang og hård fight, var vi ikke i tvivl. Et massivt hoved kom op til overfladen, og så sagde vi alle i kor – ”Det er bossen!”. Min tidligere PR var blot 30 kilo, så jeg tænkte bare ”fuck et bæst”. Vi får den store hvide stør ind og givet den noget desinficerende ”Carp Care”, da den havde lidt skræmmer. Fisken er 230 centimeter lang og vejer 76 kilo.

– Vi fik nogle fine billeder, og lod den svømme væk, hvorefter vi hyggede videre og nød vore det sidste af vores fede tur til Roust Lystfiskergaard.

 

In-line Claw Fly by Jens Bursell

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This